Együtt eredményeket érhetünk el!

Kapcsolat
Marketing SEO

A legrémisztőbb Helloween – nézzük mit mond a Google

Halloween a Googlenél

Inspirációt keresel az idei Halloween jelmezedhez vagy témájához?

A Google itt van, hogy segítsen a „Frightgeist” trendek mini webhelyének frissített verziójával, amely a keresési mennyiségek alapján felvázolja a legfontosabb jelmez-trendeket az USA-ból. A térképen található házikón további betekintést nyújtanak a helyi jelmez -trendekbe, miközben mindegyiket megérintve részletesebben is megosztja a kapcsolódó keresési tevékenységeket, valamint azt, hogy az egyes jelmezek hol a legnépszerűbbek.

A Google egy jelmezvarázslót is tartalmazott, amely jelmezötleteket ajánl a régió, a kívánt stílus („klasszikus” vagy „modern”), valamint az „egyediség” és a „kísértetiesség” szintje alapján.

Ha tehát nem szeretné ugyanazt a jelmezt viselni, mint bárki más, akkor a Google keresési trendjeivel irányíthatja a megközelítést – miközben a Google megosztott néhány általános halloweeni keresési trendet is, hogy segítsen tájékozódni.

Legnépszerűbb jelmezek idén:

Squid Game
Gorilla
Britney Spears
Carnage
Venom

Igen, a „Squid Game”, a Netflix szenzációja a pillanatok alatt felkapott halloweeni jelmez, ezt követi a „Gorilla”, majd Britney Spears?

Úgy értem, a Venom és a Carnage is értelmes, tekintettel az új filmre, de a másik kettő …

A Google azt is elmondja, hogy a „Trixie és Timmy Turner” és a „Bonnie és Clyde” jelenleg a legnépszerűbb páros jelmez trendek, míg a Squid Game a tinik körében is a legnépszerűbb jelmez.

Ez is van:

Elég határozottnak tűnik, de van egy Google Térkép útmutató is a Halloweenhez, amely kiemeli az Ön környékén található legfontosabb helyeket.

Ha más nem is, a Google Trends adatai segíthetnek a halloweeni marketingkampányok tájékoztatásában azáltal, hogy kiemelik a közönség érdeklődésének legfontosabb elemeit.

Talán egy Squid Game témát hozzá köthet a promócióhoz. Akárhogy is alakul, itt volt néhány érdekes meglátás, amelyek segíthetnek a tervezésben.