Együtt eredményeket érhetünk el!

Kapcsolat
Keresőoptimalizálás Marketing

Hogyan találhattok új ügyfeleket és hogyan tudtok több bevételre szert tenni?

Hogyan találhattok új ügyfeleket és hogyan tudtok több bevételre szert tenni?

Mindennapi kérdések amiken vállalkozóként gondolkodnunk kell, de nem elég csak gondolkodni rajta cselekedni kell és elindulni a tervek realizálódásának útján.

Nézzük hát mi minden szükséges a kezdéshez:

El kell döntenünk, hogy befektetünk saját vállalkozásunkba és elkezdjük a szolgáltatásunkat vagy termékeinket hirdetni. Optimalizálni kell a web oldalunkat a Google szempontjai alapján, hogy versenyképesek legyünk. Ugyanis aki ebben a szektorban lemarad az a piacnak egy nagy részéről le is mond. Ki kell alakítani a termékének vagy a szolgáltatásnak a vizuális megjelenését az online térben.

 

Meg kell határozni mekkora lesz a havi költség keret a reklámozásra. Izgalmas és hasznos blogokat kell írni a web oldalra. Ez azért fontos mert a Google nagy mértékben osztályozza, hogy az oldal milyen sűrűn és milyen minőségben oszt meg tartalmat arról amivel foglalkozik. 2022-ben már nem lehet kifogásod a releváns tartalmakkal szemben és a kis kapuk sem játszanak tovább. Nem bírod már csak össze „copy-paste”-zni a szövegeket. Valamint az AI-vel generált szövegek sem megfelelők már. A Google egyre komolyabban veszi a web oldalakon található szövegek minőségét. Lógj ki a sorból és légy önmagad az fog most előre vinni.

 

Amikor már mindegyik pontra megszületett a válasz akkor jön a legfontosabb dolog. A marketing cég kiválasztása és megbízása. Mivel már mindenki szakértő és marketing félisten az interneten ezért hatalmas a média zaj ami érinteni fog a kereséskor.

 

Hogyan tudnál tehát jó döntést hozni?

 

Biztosan neked is eszedbe jutott, hogy bekéred a referenciákat és a múlt béli eredményeket. Nagyon sokan így tennének. Viszont ebben az esetben a legfontosabb momentum elmarad. Ami pedig nem más mint, hogy tudtok e együtt működni a céggel akit megbíztok. Kérdezd meg, hogy fog kinézni a kivitelezés, mennyire lesznek át láthatóak az elvégzett marketing feladatok. Pontosan mit fogsz kapni a pénzedért.

 

A legtöbb ügyfelünk szereti az átláthatóságot és pont ebben rejlik a gördülékeny együtt működés kulcsa. A mi csapatunk minden folyamatot megoszt veled egy felhőben megosztott projekt time-line táblázatban ahol nyomon tudod követni időről-időre, hogy mi történik. A közös munka kezdetén adunk egy dokumentumot amiben leírjuk neked az első 6 hónap cselekvési tervét. Mi a valós marketing munkában hiszünk ami valós eredményeket hoz neked. Amennyiben ilyen csapatot keresel várjunk a jelentkezésedet a kapcsolatok fülön.